İSTANBUL / PENDİK - Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu

LGS kapsamındaki Merkezi Sınav Başvuruları Başladı

2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'a kadar "e-Okul" üzerinden yapılacak.

Okul müdürlükleri, başvuru işlemleriyle ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024'e kadar okul müdürlüklerince onaylanacak.

Sınav, il ve ilçelerde belirlenen okullarda yapılacak. Fotoğraflı sınav giriş belgesi, 24 Mayıs'tan itibaren elektronik ortamdan okul müdürlüklerince alınıp mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencilere teslim edilecek. Öğrenciler, sınava gelirken fotoğraflı onaylı giriş belgeleriyle geçerli kimlik belgelerini yanlarında bulunduracak.

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 13:03 - Görüntülenme: 35
Kaynak: https://meb.gov.tr/lgskapsamindakimerkezsinavbasvurularibasladi/haber/33071/tr