İSTANBUL / PENDİK - Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu

Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu

Doğu Mah. Erol Kaya Caddesi Demokrasi Sokak No8 34890 PENDİK İSTANBUL
Vizyon
Türkiye’yi her alanda ileri götürebilecek başarılı, seviyeli, kültürüne sahip çıkan insan yetiştiren seçkin bir kurum yapmaktır.
Misyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrenmeyi davranış haline getiren, kendini ifade edebilen, araştırmacı, çevresine karşı duyarlı bireyler yetiştirmek ve onlara 21. yüzyılın değerlerine cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Fatma Gülşen KUZU ATA’YA VEDA (10 KASIM) ŞİİR İLÇE 2. Oğuz Kaan AYDIN Satranç Yarışması İl 1. Ulaş DENİZ Satranç Yarışması İl 6. Ulaş DENİZ Satranç Yarışması İstanbul 1. Elif YILMAZ Veremle Savaş Konulu Resim Yrş İlçe 2. İrem CAM 75.Yıl Mesut Yılmaz İ:O Fotoğraf Yrş İlçe 3. Umut Arda KAPAN-Berat Onur ASLAN Trafik Yarışması İlçe 2. Ahmet Sezai KARAKAPICI Pendik Belediyesi Resim Yarışması İlçe 1. Bando Takımı Öğrencileri Bando Yarışması İlçe 1. Oğuz Kaan AYDI Satranç Turnuvası Yaş Gruplaması İstanbul 1. Begüm Beyza KOCAHÜYÜK Trafik Yarışması Anı İlçe 1. Eda Mislina AKSAN Benim Annem Konulu Resim İlçe 1. Ahter Ceyda EKEN Çocuk Hakları İlçe 1. Ebru KAYA Ata’ya Veda (10 Kasım) İlçe 3. Çağla ŞAHİNER Enerji Verimliliği konulu Resim Yarışması İlçe 2.
Ulaşım
Pendik merkezinin doğu tarafında tren yolunun alt tarafında Sahildeki Atatürk Kültür Merkezinin sokağındadır. Pendik tren istasyonu ve dolmuş duraklarına 10 dk. İETT otobüs leri son duraklarına 5 dk. mesafededir. 16-16D-17 Kadıköy-Pendik, 16A Üsküdar-Pendik, 133K -133Ş Kartal -Tuzla, 133T Bostancı- Tuzla, 132A Sultanbeyli-Kartal, E-8 Beşiktaş - Pendik, 251 Şişli- Pendik otobüsleri ile ulaşılabilir. Mostar Kavşağı Durağı okulumuza yakındır.
Okul Servisimiz vardır.
Okulumuz, Pendik İlçesi´nin merkezine 1 km uzaklıktadır.